söndag 13 april 2008

Glad o underbar..

Bad ikväll,dagis i morron! Tidigt till dagis lillhjärtat ska va där halv 7.Ja börjar 7 men kommer o går som ja vill,fritt under ansvar heter det visst. Dom vet att behövs ja på övertid så stannar ja kvar.Idag blev det städdag,skulle ha gjort det igår men tog en slödag istället.Tänkte att M skulle få 2 dagar nu med o sova ut o bara vara. Det är hon värd. Hon kämpar på o gör allt för oss.Är bara lite rädd att hon går för fort fram.Ja vill inte att det ska komma ett bakslag så hon får tillbaks panikångesten igen.Vet inte om hon skulle klara det.Det är tur hon har så underbara chefer som sätter stopp när de ser att hon rusar iväg.Hon vill för mycket för snabbt...................
Den här blicken gör pappa hur mör som helst,skulle göra vad som helst för Nea i de här ögonblicken.Annars med förresten.Idag har hon lekt med sina kompisar ute hela dan.Hon kan leka med precis alla så hon har hur många som helst.Just nu är det Bobbo en kille med Downs syndrom som hon leker med mest.
Nä gött folk nu ska snuttfia i säng,blir en saga o sen sover hon.Glömde vi måste ju sjunga" Aldrig ska ja sluta älska dej" först.Kramar från Nea o Mej.

6 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Åå hon är otroligt söt erat lila hjärta!!!!

Kram millan

Synnøve. sa...

Var rädd om henne....
Det kan fort ändra sig.
En sekund är allt som krävs.
Kram syrran.....Bran

Synnøve. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Synnøve. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
MOONLOVER´S sa...

Va gulligt kort. Ha en trevlig kväll.

biaweb.se sa...

Sjunger ni "aldrig ska jag sluta älska dig" om kvällarna? Så kärleksfullt och gulligt!

Du får se upp med hur många L du skriver i pillutta. Du skickade mig till en blogg där jag inte fann någon Peter, men väl en tonåring! :)

Är Synne din syster?
Henne "känner" jag ju!

Allt gott!
Bia