söndag 13 januari 2008

BÖNHÖRD

En öppning i mörkret.
Denna lilla vattenpöl öppnar sej från mörker till solsken. Skåda ner i det djupa hålet i mitten.Finns inget vackert där bara sörja,men i kanterna skönjer man det ljusa. Ju längre ifrån desto ljusare.
Det ÄR bättre tider på väg.
Året ska bli optimistiskt för Nilsson,slut på svarta dar.
Nu går vi från mörker till rosenrött.
Tror ja ska gå upp o kyssa min fru gomorron till en ny dag med frukost på sängen. Brödet är precis klart i ugnen,satte degen innan ja la mej inatt. Skitgott(underligt ord på nåt som är gott) på morgonen.
Varmt smöret smälter ner i mackan o sen några skivor stark ost på,o lite kaffe.







Tack blå himmel !



Vakna och "Någon"hade gjort bot.En stor GUL sol å klart och fint tog hunden på en promenad direkt. Senare blir det en lång tur i skogen,nää förresten vi tar fälten så solen får göra sitt på en vintertrött kropp.Tänk vad en sol kan lätta upp sinnet.





Hörs govänner senare i kväll få se vad dagen har gjort med mej. Carpe Diem Peter.



3 kommentarer:

Synnøve. sa...

Fina bilder Peter. Har varit ute med kameran idag jag med.Ska be maken om lite hjälp att föra över dom till datorn.Så ska du få se snö.
Hälsa resten av Nilssonsfamiljen.
Klems fra ett vintrigt naboland :)

annette sa...

Snygga bilder Peter, har varit ute hela förmiddagen, underbart tyvärr inga kort idag, hade glömt att ladda batteriet, tänk vad solen kan göra underverk. (om vi bortser från att det inte var roligt att se fönstren i dagsljus) men dom finns ju kvar till ett senare tillfälle.

Unknown sa...

Lilla Smulan tackade för strömmingen.
Jättefin bild på din sida. Vad mysigt för din fru att få frukost på sängen, med nybakt bröd och kaffe. Hoppas ni haft en mysig helg också. Ha det gott